Technologie

Retail Visitor Intelligence helpt retailers en vastgoedeigenaren bezoekersstromen en consumentengedrag beter te begrijpen. Door het toepassen van GSM- Technology waarbij privacy is gewaarborgd.

Path Explorer

Dé revolutie op het gebied van bewegings- en gedragsanalyses

Door de manier waarop wij u de door ons verzamelde en geanalyseerde data kunnen presenteren is het nog nooit zo eenvoudig geweest inzicht te krijgen in het gedrag van uw bezoekers. Als onderdeel van onze service bieden wij u een vaste toegewijde consultant aan die u ondersteund om optimaal rendement uit uw rapportages te halen.

Path Intelligence Explorer

U kunt ook gebruik maken van de interactieve web-browser die u in staat stelt om uw data op elk gewenst moment te bekijken. De getoonde overzichten wordt elke dag vernieuwd zodat u uw data elke dag kunt analyseren. Door middel van gekleurde, dynamische, overzichtelijke grafieken kunt u uw data optimaal interpreteren en zo, de op feiten gebaseerde en verantwoorde, beslissingen nemen.

Elk aspect kan worden onderzocht, of het nu passantentellingen, verblijfstijden, herhaalbezoeken, loopstromen, druktepatronen en combinaties van winkelbezoeken het betreft.

Retailvisitor op Twitter: