Technologie

Retail Visitor Intelligence helpt retailers en vastgoedeigenaren bezoekersstromen en consumentengedrag beter te begrijpen. Door het toepassen van GSM- Technology waarbij privacy is gewaarborgd.

Footpath

Footpath Technnology: Laat Zien Wat Mensen Echt Doen

Path Intelligence begon in 2004 met het bouwen van de technologie die nodig is om voetgangersactiviteit te registreren en deze data te bewerken om zo hun klanten unieke bezoekersanalyses te verschaffen.

Het resultaat is Footpath: een revolutionair product dat klanten op abonnementsbasis aanschaffen. Achter de schermen verzamelt Path Intelligence data door middel van slim geplaatste registratieapparatuur die discreet en anoniem de signalen opvangt welke alle mobiele telefoons in een bepaald gebied uitzenden.

Vandaag de dag is Path Intelligence een snel groeiend bedrijf dat een geheel nieuwe methodiek heeft ontwikkeld die het analyseren van bezoekersgedragingen in winkelcentra, winkels, vervoersknooppunten, sportgelegenheden en entertainmentgelegenheden mogelijk maakt. Elk jaar meten we miljarden bewegingen op honderden locaties om uiteindelijk de beste beleving te kunnen creëren voor de klanten van onze klanten.

Retailvisitor op Twitter: