Technologie

Retail Visitor Intelligence helpt retailers en vastgoedeigenaren bezoekersstromen en consumentengedrag beter te begrijpen. Door het toepassen van GSM- Technology waarbij privacy is gewaarborgd.

Hoe werken onze producten op het gebied van bezoekersregistratie?

De meerderheid van de mensen heeft inmiddels een mobiele telefoon. Om telefoongesprekken te beginnen moet het telefoonnetwerk de locatie van de persoon weten. Een mobiele telefoon stuurt bij iedere verandering van positie een uniek signaal naar de zendmast.

Onze Footpath technologie kan deze signalen discreet en anoniem opvangen. op deze wijze kunnen we zien waar de telefoon zich op een gegeven moment bevindt (zonder weergave van persoonlijke data). Hierdoor zijn we in staat om diverse bewegingapatronen in een gebied te ontdekken. Deze bewegingspatronen kunnen wij analyseren, en deze zijn interessant voor uw onderneming.

De informatie die we via deze signalen verkrijgen wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, naar onze datacentra verzonden om daar vervolgens geavanceerde analyses op los te laten. Zo kunnen we constant actuele informatie verstrekken aan onze klanten.

Actuele informatie voor actuele beslissingen

Op elk moment van de dag kunt u deze informatie verkrijgen via onze Path Intelligence Explorer. Dit is een veilig web-based systeem dat de geanalyseerde data zo up-to-date mogelijk weergeeft.

Onze Footpath technologie is het enige systeem dat deze accurate data op elk moment van de dag kan verschaffen. Zo zorgen wij ervoor dat u voortaan beslissingen kunt nemen die zijn gebaseerd op actuele betrouwbare informatie.

Retailvisitor op Twitter: