Over ons

Retail Visitor Intelligence helpt retailers en vastgoedeigenaren bezoekersstromen en consumentengedrag beter te begrijpen. Door het toepassen van GSM-Technology waarbij privacy is gewaarborgd.

Footpath Technology

Footpath Technology: Laat Zien Wat Mensen Echt Doen

Path Intelligence heeft in 2004 de technologie ontwikkeld die gebruikt wordt om voetgangersactiviteit te registreren en te analyseren.

Het resultaat is Footpath: een revolutionair product dat klanten op abonnementsbasis aanschaffen. Achter de schermen verzamelt Path Intelligence de data door middel van slim geplaatste registratieapparatuur die discreet en anoniem de signalen opvangt die alle mobiele communicatieapparatuur in de ruimte uitzenden.

Vandaag de dag is Path Intelligence een snel groeiend bedrijf dat een geheel nieuw systeem heeft ontwikkeld wat inzicht geeft in het gedrag van bezoekers aan winkelcentra, winkels, vervoersknooppunten, sportgelegenheden, evenementen en entertainmentgelegenheden. Ieder jaar meten we miljarden voetgangersbewegingen op honderden locaties om daarmee onze klanten een optimaal inzicht te geven in het koopgedrag van consumenten.

Retailvisitor op Twitter: